Välkommen!

Sedan 1959 tillverkar Kylcity komersiella kylmöbler för restauranger, storkök, daghem skolor och industri.  En betydande del av vår produktion (cirka 25%) är avsedd för marina marknaden world wide.  Våra kunder finns bland landets ledande kylinstallatörer och storköksleverantörer.

När det gäller kvalitet alltid Kylcity.

När du gör investeringen - inköp av kylutrustning, vill du dra nytta av många års problemfri drift. Tyvärr, med tidens gång, vissa element, såsom till exempel: magnetlist, naturligt förlorar sina egenskaper, som väsentligt påverkar egenskaperna hos en som drivs enheter. Det är därför värt innan du köper utrustning för att se till att du köper en produkt från en pålitlig tillverkare som ger tillgång till hela utbudet av reservdelar.

På www.kylkom.se har vi alla reservdelar till Kylcity produkter. Vi skickar lagerförda reservdelar med det samma. Behöver du hjälp är du alltid välkommen att kontakta oss på 08-500 720 90. Kom ihåg att uppge modell-, produkt- och serienummer från typskylten. Du kan också skicka dessa upplysningar till info@kylkom.se

Klicka HÄR för att gå till webbutik

Tillagd i varukorgen